Vannijs

In 2010 start Dieneke Kloosterman aan de Burgemeester Seinenstraat 59 te Aduard een winkeltje in tweedehands kinderspullen (kleren, boeken, speelgoed enz.). De opbrengst van de winkel is ter ondersteuning van de projecten die bij Stichting Aduard Helpt zijn ondergebracht.

De winkel is echter niet alleen bedoeld voor de verkoop van spullen. Dieneke wil namelijk graag:

  1. Mensen met kinderen een steuntje in de rug geven, door betaalbare kinderkleding, speelgoed en boekjes aan te bieden.
  2. Degene die een betaalbaar cadeau zoekt voor een kind of kleinkind een handje te helpen.
  3. Ouders die moeite hebben bij de opvoeding te helpen door individuele gesprekken, groepsgesprekken of door het organiseren van themabijeenkomsten.
  4. Een plek creëren waar u zomaar even kunt binnenlopen voor een kop koffie, een praatje, of, als u wilt, een dieper gesprek.
  5. Voor degene die kinderspullen over heeft en deze een tweede kans wil geven, een mogelijkheid bieden voor de herkansing ervan.
  6. Met de opbrengst van de verkoop goede doelen sponsoren in en buiten Aduard.
  7. Een “vrijwilligersplek” creëren voor hen die iets meer voor de mensen in het dorp willen doen, of gewoon plezierig bezig willen zijn.

De winkel “Vannijs” is weer klaargemaakt voor de zomer. Dat houdt in dat er volop te snuffelen is voor aanvulling van de zomerkleding voor jullie kinderen of kleinkinderen.

Heb je zelf iets om in te leveren, hartelijk welkom.

We ondersteunen hier verschillende projecten mee:

De winkeltijden

De openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00-17.00 uur.

Ben je bereid vrijwilliger te worden in de winkel? Laat maar weten bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.